Wikiquote:Aanmelding moderatoren
Hoewel we natuurlijk met z'n allen Wikiquote maken tot wat het nu is, zijn er gebruikers met speciale taken, verantwoordelijkheden en mogelijkheden: moderatoren. Meer informatie over wat een moderator precies doet en wat er van een moderator verwacht wordt, vind u op Wikiquote:moderatoren. Een inleiding tot het moderratorschap voor nieuwe moderatoren staat op Wikiquote:Inleiding moderatorschap. De Nederlandstalige Wikiquote heeft nu 4 moderatoren. Dat is één moderator op 300 artikelen; we kunnen er altijd wel één of meer extra gebruiken. Mocht u belangstelling hebben om moderator te worden, dan kunt u dat op deze pagina kenbaar maken. Controleer of u voldoet aan de voorwaarden om moderator te worden. U kunt bij kandidatuur vermelden of u akkoord gaat met de Richtlijnen, maar dat is niet verplicht.
Zie verder:
Oude aanmeldingen vindt u in de geschiedenis. Archiveer niet te snel zodat anderen van de uitslag kennis kunnen nemen en de eventuele aanstelling plaats kan vinden. Na aanstelling dient de kandidaat toegevoegd te worden op Wikiquote:moderatoren.
|
Let op bij het uitbrengen van een stem: neutrale en blancostemmen worden in de peiling niet meegeteld! |
Alleen op de Nederlandstalige Wikiquote geregistreerde gebruikers die bij aanvang van de peiling meer dan 100 niet-vandalistische bewerkingen onder hun gebruikersnaam hebben verricht, en waarvan de eerste bewerking op deze gebruikersnaam bij aanvang van de peiling minstens één maand geleden is gedaan, mogen met deze gebruikersnaam deelnemen aan de peiling. |